BlackBerry Curve 9315 debutează din 23 ianuarie, un clasic de la RIM

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.237 ori
<b>BlackBerry Curve 9315 debutează din 23 ianuarie, un clasic de la RIM</b>RIM pregătește BlackBerry 10 și veștile ar trebui să sosească până la finele lui ianuarie 2013. Totuși, uite că mai debutează un smartphone RIM cu sistemul de operare BlackBerry 7.1 OS. Se numește BlackBerry Curve 9315 și ajunge la T-Mobile...

RIM pregătește BlackBerry 10 și veștile ar trebui să sosească până la finele lui ianuarie 2013. Totuși, uite că mai debutează un smartphone RIM cu sistemul de operare BlackBerry 7.1 OS. Se numește BlackBerry Curve 9315 și ajunge la T-Mobile din 23 ianuarie.

Specificațiile sale sunt, să zicem, clasice pentru RIM și ce a adus pe piața în ultimii 3 - 4 ani de zile. Integrează o tasatură qwerty în mod portrait,  sub display. Se adaugă o cameră foto de 3.2 Megapixeli, slot pentru microSD, 3G, Wi-Fi.  O sumă de aplicații pentru socializare sunt preinstalate pe Curve 9315.

A fost gândit ca un smartphone ieftin la abonament. Concurența este acerba, fiind reprezentată de telefoanele cu Android sau cu Windows Phone 7 în stilul lui Nokia Lumia 610. BlackBerry Curve 9315 se adresează celor interesați de un telefon cu tasatură qwerty, preț rezonabil și la continuarea unui abonament ajunge a fi aproape gratuit.

BlackBerry Curve 9315 va debuta în rețeaua T-Mobile din SUA, dar și în oferta altor operatori de telefonie la nivel mondial. Posibil să ajungă și la noi, deși RIM a pierdut mare parte din clientelă.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×