Samsung confirmă că va lansa mai multe telefoane cu TIZEN OS din 2013

Autor:  | Publicat în:  Tizen OS 1.386 ori
<b>Samsung confirmă că va lansa mai multe telefoane cu TIZEN OS din 2013</b>Compania sud-coreeană a dat un comunicat de presă laconic în care anunță că 2013 va fi anul în care vom vedea primele telefoane cu TIZEN OS în piață. Nu au fost oferite informații vis-a-vis de disponibilitate, specificații tehnice. &nbsp;...

Compania sud-coreeană a dat un comunicat de presă laconic în care anunță că 2013 va fi anul în care vom vedea primele telefoane cu TIZEN OS în piață. Nu au fost oferite informații vis-a-vis de disponibilitate, specificații tehnice.

Există un zvon cum că la MWC Barcelona 2013 vom vedea primele terminale cu acest software, debutul pe diverse piețe se va face din a doua parte a anului. în spatele sistemului de operare TIZEN se află o fundație sprijinită la maxim de Samsung, Intel și alte nume mari din industrie.

Știți că Samsung a renunțat la Bada pentru TIZEN, ar fi un fel de alternativă la Android, iOS, Windows Phone 8, etc. Va fi interesant de văzut cum gigantul sud-coreean va împaca atâtea platforme. Android le aduce grosul vânzărilor, nicio eventuală explozie a Windows Phone 8 nu este de neglijat, TIZEN este produsul de  care se vor simți atașați. TIZEN reprezintă un fel de alternativă în a restrânge colaborarea cu Google, mai ales după ce compania americană a ales să achiziționeze Motorola Mobility.

Vodafone este un partener al TIZEN, de aici trag concluzia că vom vedea telefoanele cu acest software destul de rapid și pe plan local. TIZEN își va dovedi succesul și dacă Samsung reușește să convingă alți producători hardware să mizeze pe platforma lor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×