BlackBerry KEY2 primește un teaser video înaintea lansării de pe 7 iunie

1.551 ori
<b>BlackBerry KEY2 primește un teaser video înaintea lansării de pe 7 iunie</b>Printre lansările pregătite pentru prima săptămână a lunii iunie se numără și cea rezervată lui BlackBerry Key2, telefon ce astăzi primește un teaser video. Descoperim câteva dintre aspectele cheie ale acestui dispozitiv precum camera duală

Prima săptămână a lunii iunie ne va aduce și lansarea lui BlackBerry KEY2, telefon care astăzi primește un teaser video chiar din partea companiei canadiene. După cum aflam încă din leak-urile anterioare, acest smartphone va păstra tradiția unei tastaturi fizice qwerty, urmând a oferi la bord un pachet hardware actualizat față de cel regăsit pe KeyOne, inclusiv o cameră duală în partea din spate.

Materialul teaser de față ne prezintă câteva dintre elementele cheie ale telefonului precum camera duală din spate, textura de tip diamant pentru panoul spate, dar și tastatura fizică qwerty care va găzdui scannerul de amprente în butonul space. Sunt prezentate și butoanele fizice laterale pentru control volum și power/unlock.

La interior vom avea parte de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, de 4 sau 6 GB RAM și de o baterie de 3360 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Ecranul va fi o unitate TFT de 4.5 inch cu rezoluție de 1620 x 1080 pixeli, iar ca sistem de operare vom primi Android 8.1 Oreo. Prețul va fi de aproximativ 500 euro aparent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×