Weekendul dezvoltatorilor BlackBerry 10: 2000 de dolari premiu pentru cei care portează aplicații

833 ori
<b>Weekendul dezvoltatorilor BlackBerry 10: 2000 de dolari premiu pentru cei care portează aplicații</b>RIM lansează o provocare pentru dezvoltatori în acest weekend, în special celor care lucrează cu Android. Li se promite până la 2000 de dolari pentru portarea de aplicații pe BB 10 OS în acest weekend. RIM va organiza un "Port-A-Thon",...

RIM lansează o provocare pentru dezvoltatori în acest weekend, în special celor care lucrează cu Android. Li se promite până la 2000 de dolari pentru portarea de aplicații pe BB 10 OS în acest weekend. RIM va organiza un "Port-A-Thon", echivalentul unui Hackaton, doar că bazat pe portarea de aplicații.

Dezvoltatorii Android primesc 100 de dolari pentru fiecare aplicație aprobată pe care o portează pe BlackBerry 10, cu o limită de 20 de aplicații de persoană. Port-a-thon-ul a pornit ieri la prânz și va dura 36 de ore din acel moment. BlackBerry 10 OS a stârnit interesul multor dezvoltatori, care au la dispoziție numeroase tooluri speciale din partea RIM, plus multe evenimente și conferințe de tip BlackBerry Jam, cu ponturi despre dezvoltarea pentru această platformă.

RIM a anunțat cu câteva zile în urmă că a ajuns la 15.000 de inregistrări de aplicații în doar două zile la ultimul port-a-thon, deci ne așteptăm la un aflux impresionant de aplicații în perioada lansării OS-ului la finalul acestei luni. La urma urmei succesul unei platforme stă în mare măsură în aplicațiile sale, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×