BlackBerry Jakarta prezentat În noi imagini, numit oficial BlackBerry Z3

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 781 ori
<b>BlackBerry Jakarta prezentat În noi imagini, numit oficial BlackBerry Z3</b>Dacă revenirea Nokia a fost realizată cu ajutorul unor piețe că India sau Mexic, de ce nu ar folosi BlackBerry piața din Indonezia pentru a reveni la viață? știm că firma canadiană pregătește un nou smartphone, cu numele de cod Jakarta, iar...

Dacă revenirea Nokia a fost realizată cu ajutorul unor piețe că India sau Mexic, de ce nu ar folosi BlackBerry piața din Indonezia pentru a reveni la viață? știm că firma canadiană pregătește un nou smartphone, cu numele de cod Jakarta, iar astăzi vedem și câteva fotografii cu acest model.

între timp avem și un nume oficial pentru acest handset și anume BlackBerry Z3. Terminalul rulează BlackBerry 10 OS și ultima oară când am auzit de el, acest produs ar fi trebuit să coste destul de puțin și să fie realizat de către Foxconn. Acesta nu este un flagship high end, ci mai degrabă un BlackBerry pentru tot omul de rând din Indonezia.

BlackBerry Z3

Observăm că designul este simplu și minimalist, cu o carcasă dreptunghiulară cu margini destul de mari ale ecranului, după standardele din ziua de azi. Spatele mă duce cu gândul la un LG din seria L, adică un low end sau midrange. Va ajunge oare acest viitor hit din Asia și în Europa?

BlackBerry Z3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×