BlackBerry Passport primește primul clip de unboxing (Video)

1.225 ori
<b>BlackBerry Passport primește primul clip de unboxing (Video)</b>Nu e nimic mai satisfăcător pentru o persoană pasionată de gadgeturi decât un unboxing de device fix în ziua în care acesta a fost lansat. Astăzi spre exemplu avem ocazia să vedem unboxingul lui BlackBerry Passport, care a început să fie...

Nu e nimic mai satisfăcător pentru o persoană pasionată de gadgeturi decât un unboxing de device fix în ziua în care acesta a fost lansat. Astăzi spre exemplu avem ocazia să vedem unboxingul lui BlackBerry Passport, care a început să fie vândut în magazinele din câteva tari cu câteva ore în urmă.

în cutie se afla manualul destul de gros, împreună cu încărcătorul, cablul USB și o pereche de căști. Dacă ne luăm strict după clip, handsetul e mai puțin lung decât mă așteptam, dar în continuare foarte lat. Headsetul primește propria mini cutie în cadrul celei mari și mi se pare interesant că primim și mini manuale legate de procesor Qualcomm Snapdragon. Terminalul pare a avea o construcție mai "ieftină" decât mă așteptam.

în zona superioară spate a handsetului se afla un capac, unde găsiți slotul microSD și cel nano SIM. Ecranul arăta destul de bine și încadrarea pe ecran a textului și spreadsheeturilor este excelentă. Butoanele fizice din tastatura QWERTY pot fi atinse cu o mișcare verticală pentru scroll și funcționează fără cusur. Cum vi se pare noul model la prima vedere?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×