BlackBerry 6, o privire de ansamblu (Video)

1.155 ori
<b>BlackBerry 6, o privire de ansamblu (Video)</b>Dupa ce am vazut sistemul de operare MeeGo 1.1 in actiune si stim deja cam tot ce e de stiut despre Windows Phone 7, iata ca si RIM isi prezinta noua platforma, BlackBerry OS 6.0. Clipul de mai jos este mai mult decat elocvent in privinta functiilor...

Dupa ce am vazut sistemul de operare MeeGo 1.1 in actiune si stim deja cam tot ce e de stiut despre Windows Phone 7, iata ca si RIM isi prezinta noua platforma, BlackBerry OS 6.0. Clipul de mai jos este mai mult decat elocvent in privinta functiilor noului OS.

Acest clip prezinta o interfata fluida, dar si cateva dintre aplicatiile si functiile platformei, care vor face experienta de utilizare a unui BlackBerry placuta si intuitiva. Ecranul Home vine acum cu un design nou, plus ca vedem si o metoda universala de cautare si meniuri pop-up care actioneaza in functie de context.

Browserul BlackBerry a fost la randul sau imbunatatit si acum se bazeaza pe tehnologia WebKit. In plus, latura de social networking este mai puternica decat oricand pe BB 6, care vine cu aplicatii ca Social Feeds. Aceasta integreaza stirile si retelele sociale intr-un singur meniu, pentru o vizualizare mai simpla.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×