BlackBerry 6, o privire de ansamblu (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.102 ori
<b>BlackBerry 6, o privire de ansamblu (Video)</b>Dupa ce am vazut sistemul de operare MeeGo 1.1 in actiune si stim deja cam tot ce e de stiut despre Windows Phone 7, iata ca si RIM isi prezinta noua platforma, BlackBerry OS 6.0. Clipul de mai jos este mai mult decat elocvent in privinta functiilor...

Dupa ce am vazut sistemul de operare MeeGo 1.1 in actiune si stim deja cam tot ce e de stiut despre Windows Phone 7, iata ca si RIM isi prezinta noua platforma, BlackBerry OS 6.0. Clipul de mai jos este mai mult decat elocvent in privinta functiilor noului OS.

Acest clip prezinta o interfata fluida, dar si cateva dintre aplicatiile si functiile platformei, care vor face experienta de utilizare a unui BlackBerry placuta si intuitiva. Ecranul Home vine acum cu un design nou, plus ca vedem si o metoda universala de cautare si meniuri pop-up care actioneaza in functie de context.

Browserul BlackBerry a fost la randul sau imbunatatit si acum se bazeaza pe tehnologia WebKit. In plus, latura de social networking este mai puternica decat oricand pe BB 6, care vine cu aplicatii ca Social Feeds. Aceasta integreaza stirile si retelele sociale intr-un singur meniu, pentru o vizualizare mai simpla.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×