LG va lansa primul telefon 5G în prima jumătate a lui 2019; Avem un teaser deja

971 ori
<b>LG va lansa primul telefon 5G în prima jumătate a lui 2019; Avem un teaser deja</b>Potrivit unui teaser dezvăluit astăzi de către sud-coreenii de la LG Electronics se pare că primul lor telefon 5G este așteptat să debuteze undeva în prima jumătate a lui 2019. Acesta va ajunge și pe piața din SUA acolo unde startul rețelelor

Încep să se mişte lucrurile în zona 5G şi după ce Huawei, Qualcomm şi Samsung au prezentat componente şi modemuri 5G, acum e rândul producătorilor de telefoane să facă mutări. Deja Motorola l-a lansat pe Moto Z3, care cu un modul special ataşat primeşte suport 5G. Acum vine şi LG cu un teaser pentru primul său telefon 5G.

Acesta va fi lansat în prima jumătate a lui 2019, conform celor mai noi informaţii. LG ar fi realizat un parteneriat cu operatorul american Sprint şi urmează să lanseze împreună primul telefon 5G din portofoliu în Statele Unite. Nu este exclusă o prezentare de prototip la CES 2019, care are loc în Las Vegas în ianuarie. Sau e vorba despre LG G8, care ar trebui să vină primăvara viitoare.

Cel mai probabil acest smartphone din teaser NU va folosi noul cip 5G de la Samsung, care ar rămâne exclusiv rezervat telefoanelor Sammy. Ştiţi că Samsung nu prea îşi oferă componentele din seria Exynos altor producători, în afară de Meizu, o legătură care rămâne întotdeauna misterioasă pentru noi. Anul 2018 a fost marcat de multiple teste 5G în oraşe din Europa şi SUA, iar în 2019 Verizon şi AT&T ar trebui să dea drumul la 5G în State în câteva zone restrânse, în vreme ce în 2020 ar trebui să vedem un rollout global, inclusiv la noi.

În condiţii ideale am atinge viteze de 2 Gbps la download, deşi noul modem Samsung se laudă şi cu 6 Gbps.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×