BlackBerry Athena se afișează în randări detaliate; Succesorul lui KEYone are și cameră duală

1.446 ori
<b>BlackBerry Athena se afișează în randări detaliate; Succesorul lui KEYone are și cameră duală</b>Cu toate că la un moment dat circula zvonul că BlackBerry nu va mai realiza smartphone-uri cu tastatură qwerty, iată că încă nu se renunță la acest format de telefoane. Cel mai nou exemplu este BlackBerry Athena, dispozitiv care în aceste zile

În ciuda zvonurilor care indicau faptul că nu vom mai vedea un alt smartphone BlackBerry cu tastatură qwerty pe piață, iată că un astfel de terminal se pregătește de debut în perioada următoare. Se numește BlackBerry Athena și avem de-a face cu succesorul lui KEYone care la prima vedere pare a aduce ceva mai dreptunghiular, dar și câteva plusuri la nivel de hardware, inclusiv în zona de captură foto.

BlackBerry Athena

Avem parte de randări detaliate ale acestui produs ce și-au făcut apariția online și observăm prezența unei tastaturi fizice qwerty ce ocupă o treime din întregul panou frontal și deasupra sa un ecran care ar putea avea o diagonală cuprinsă între 4.5 și 5 inch. Se păstrează și butoanele capacitive de navigare sub ecran și sus există integrați senzorii de luminozitate, camera selfie și earpiece-ul.

BlackBerry Athena

Se remarcă și butoanele de volum plasate lateral, cel power/unlock, dar și un al 3-lea buton ce ar putea fi destinat capturii foto. La bază avem difuzorul, portul USB Type-C, iar în partea sus este prezent la posturi jack-ul audio. Ce ne mai atrage atenția este camera duală din spate care va oferi cel mai probabil moduri de captură cu efect bokeh.

Textura punctată ce ține amprentele și zgârieturile la distanță se păstrează și per total telefonul nu arată deloc rău pentru cei care preferă utilitatea unei tastaturi fizice. Ca dotări mă aștept să văd un procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM, 64 GB stocare și o baterie de 3500 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×