TCL oferă un teaser foto/video pentru BlackBerry Key 2 LE, care vine la IFA 2018

1.030 ori
<b>TCL oferă un teaser foto/video pentru BlackBerry Key 2 LE, care vine la IFA 2018</b>Un detaliu pe care l-am aflat la scurt timp de la debutul smartphone-ului BlackBerry KEY 2 a fost acela că firma canadiană ne pregătește și o versiune Lite intitulată BlackBerry Key 2 LE. Vedem astăzi un teaser foto/video pentru acest viitor

BlackBerry Key2 LE scăpa pe web în randari noi săptămâna trecută şi încă de pe atunci aflăm că ar putea sosi la IFA 2018. Acum se confirmă această direcţie, prin intermediul unor teasere postate de TCL pe web. Avem atât teasere video (îl puteți vedea aici), cât şi foto.

Apare o invitaţie de tip "Save the Date", cu eveniment programat pe 30 august şi un scurt clip cu spatele telefonului, ce are o textură ce aminteşte de solzi. Randările scăpate pe web săptămâna trecută proveneau din Olanda şi prezentau şi zona frontală, cu tot cu o tastatură fizică. Telefonul ar avea un corp din policarbonat şi metal, iar la bord găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB RAM şi o cameră duală cu senzori de 13 MP şi 5 MP.

Mai primim şi o baterie de 3000 mAh, iar ecranul este unul specific de BlackBerry, de 4.5 inch, preluat de la Key2 de altfel. Are o rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli, iar telefonul ar trebui să ruleze Android 8.1 Oreo, cu clasicele BBM şi extra opţiuni de securitate asociate brandului BlackBerry. Mă aştept şi la 64 GB stocare, slot microSD, poate şi difuzoare stereo şi evidet Bokeh, dacă tot avem camera duala.

Am înţeles că tastatura sa QWERTY nu mai are suport tactil de această dată, iar butonul Space ar include un scanner de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×