Vodafone România încheie un acord cu Telekom România pentru utilizarea rețelei de fibră optică; Va distribui servicii de internet fix și TV

1.860 ori
<b>Vodafone România încheie un acord cu Telekom România pentru utilizarea rețelei de fibră optică; Va distribui servicii de internet fix și TV</b>Suntem informați astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre cel mai nou acord realizat de către Vodafone România, acord încheiat chiar cu Telekom România. Acesta presupune că Vodafone poate distribui servicii de internet fix și TV

După ce luna trecută aflam că grupul Vodafone a achiziționat activele europene ale Liberty Global (inclusiv UPC România), iată că astăzi descoperim o altă afacere încheiată de această dată de către filiala română a operatorului Vodafone. Suntem informați prin intermediul unui comunicat de presă de faptul că Vodafone România a încheiat un acord cu Telekom România pentru servicii de tip wholesale.

Mai exact, Vodafone România se va utiliza de rețeaua de fibră optică Telekom România din zonele urbane pentru a lansa servicii de internet fix și TV. Potrivit datelor dezvăluite aici, afacerea îi va permite operatorului Telekom să exploateze mai bine infrastructura fixă. În altă ordine de idei, cele două companii vor continua să concureze independent pe piață, fiecare urmându-și propriul plan de dezvoltare. 

Acest acord reprezintă un pas înainte în implementarea uneia dintre prioritățile noastre principale și anume extinderea către gospodării și familii. În plus față de oferta comercială existentă, clienții noștri vor beneficia după implementarea acordului de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe în bandă largă și de televiziune, însoțite de aceeași calitate a serviciilor de care se bucură deja în relația cu noi. 

Vedeți mai sus și declarația lui Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România și aflați că pe segmentul de persoane fizice, operatorul Vodafone România oferă servicii de voce și date mobile, precum și serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×