HTC U12 Life primeşte un teaser, ar urma să debuteze pe 30 august

648 ori
<b>HTC U12 Life primeşte un teaser, ar urma să debuteze pe 30 august</b>După câteva leak-uri ce ne-au adus detalii despre viitorul smartphone pregătit de către HTC și anume U12 life, iată că astăzi firma taiwaneză dezvăluie data lansării dispozitivului. Este vorba despre ziua de 30 august care se cuprinde în intervalul

HTC U12 Life chiar se va concretiza şi mai curând decât ne aşteptam, HTC anunţând evenimentul de debut pentru dată de 30 august. Informaţia vine chiar de pe contul de Twitter al companiei şi hai să vedem ce ne oferă acest nou model Android One.

E drept că nu e scris negru pe alb ca acest telefon va debuta, ci doar că primim un nou model din seria "U". Nu are totuşi ce alt device să fie decât un HTC U12 Life. Zvonuri recente afirmau că acest nou venit nu va fi produs de către HTC, ci de o altă companie, cu rol de ODM. Judecând după ultimele scăpări, acest model Android One va sosi cu un ecran de 6 inch, cu aspect 18:9 şi rezoluţie Full HD+.

Telefonul va avea un corp din sticlă şi metal, procesor Snapdragon 636 la bord şi 4 GB RAM. Stocarea va fi de 64 GB şi va primi şi slot microSD noul venit. În spate găsim o cameră duală de 16 MP + 5 MP, în vreme ce în față avem o cameră de 13 MP pentru selfie, cu bliţ propriu. Unele surse afirmă totuși că avea camera frontală de 20 MP.

Totul este completat de o baterie de 3600 mAh, iar HTC ar fi implementat şi un corp rezistent la apă aici, după standardul IP67. Probabil că va rula doar Android 8.1 Oreo de vreme ce vine săptămâna viitoare, urmând a fi actualizat rapid la Android Pie.  Nu excludem şi acele margini care se strâng pentru a activa aplicaţii şi funcţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×