Motorola Moto Z3 Play se lansează pe 6 iunie; Invitațiile pentru eveniment ajung online

1.107 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play se lansează pe 6 iunie; Invitațiile pentru eveniment ajung online</b>Unul dintre telefoanele care a primit leak-uri aproape zi de zi în ultimele luni este și Motorola Moto Z3 Play, un telefon pe care îl așteptăm de multă vreme. Astăzi avem într-un final data la care dispozitivul va debuta oficial, fiind vorba despre

Printre telefoanele ce au primit foarte multe leak-uri în ultimele luni se numără și Motorola Moto Z3 Play, device care se pregătește de lansarea oficială. Descoperim astăzi invitația de presă distribuită de către Lenovo ce anunță faptul că debutul este programat pentru data de 6 iunie, fiind vorba tot despre un eveniment ce va avea loc în Brazilia, acolo unde au fost lansate și seriile Moto G6 și Moto E6 anterior.

Din câte am aflat pe seama leak-urilor precedente, acest smartphone este așteptat cu ecran 18:9 de 5.99 inch, cu scanner de amprente plasat lateral și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 636, același de pe ZenFone 5 și Nokia X6 (2018). Va oferi și 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare în funcție de varianta aleasă și o baterie de 3000 mAh cu suport TurboPower de încărcare rapidă.

Am aflat și că în spate vom avea o cameră duală pe acest smartphone și că pentru selfie-uri ni se va pune la dispoziție un senzor de 8 megapixeli. Lansarea lui Motorola Moto Z3 Play este programată pentru data de 6 iunie, zi în care vom afla prețurile de comercializare și poate chiar vedea noi module. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×