BlackBerry Kickstart beneficiaza de o recenzie timpurie

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 944 ori

BlackBerry Bold este in centrul atentiei acum, dintre toate produsele RIM si din motive bine intemeiate: in primul rand el a fost deja anuntat, apoi handsetul este unul 3G si el foloseste designul traditional al companiei. Totusi, nu putem uita si de...

BlackBerry Bold este in centrul atentiei acum, dintre toate produsele RIM si din motive bine intemeiate: in primul rand el a fost deja anuntat, apoi handsetul este unul 3G si el foloseste designul traditional al companiei. Totusi, nu putem uita si de primul handset cu clapeta al celor de la RIM, BlackBerry Kickstart, asupra caruia s-au oprit cei de la Engadgetmobile.

BlackBerry Kickstart

Ultimele zvonuri afirma ca vom vedea acest telefon disponibil la un pret mai mic de 50 de dolari, iar prima sa recenzie a fost efectuata de catre site-ul CrackBerry, care a pus mana pe o versiune 8220. Aceasta respecta denumirile conventionale BlackBerry, dar handsetul este acelasi KickStart pe care-l cunoastem.

Stim ca 8220 soseste cu WiFi, in vreme ce varianta 8210 va sosi cu GPS, iar tastatura SureType este uriasa si foarte usor de utilizat, fara ca telefonul sa aiba dimensiuni impresionante. Totusi, trebuie sa mentionam ca trackball-ul este prea adancit in carcasa, facand operarea sa destul de anevoioasa. Display-ul QVGA este comparabil cu cel al lui Bold, un mare compliment pentru noul terminal. Tot ce ramane acum de facut este sa asteptam lansarea telefonului prin intermediul operatorului T-Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×