Pilula de fun: Bit Kaput pe iPhone 3G

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.322 ori
<b>Pilula de fun: Bit Kaput pe iPhone 3G</b>Daca mai tineti minte acea populara aplicatie care va permitea sa distrugeti desktopul dumneavoastra cel putin teoretic ei bine veti adora sa faceti acelasi lucru si cu ecranul Home al lui iPhone sau iPhone 3G. Iata cum puteti "distruge" ecranul handsetul...

Daca mai tineti minte acea populara aplicatie care va permitea sa distrugeti desktopul dumneavoastra cel putin teoretic ei bine veti adora sa faceti acelasi lucru si cu ecranul Home al lui iPhone sau iPhone 3G. Iata cum puteti "distruge" ecranul handsetul cu ajutorul unui simpatic personaj animat:

Purtand numele de Bit Kaput, personajul isi face aparitia brusc pe ecran, iar animatia il prezinta "spargand" ecranul, iesind din hardware-ul handsetului si inecandu-se pe masura ce iPhone-ul se umple cu apa. Vedem chiar si pesti care rod amuzantul personaj si totul datorita unei initiative a celor de la Laboratoon/Steinbranding.

Puteti descarca animatia de la aceasta adresa, si ne intrebam cum de nu am aflat despre acest haios personaj mai devreme, avand in vedere popularitatea lui Apple iPhone. De remarcat este faptul ca, in vreme ce pe PC puteam distruge ecranul virtual cu ajutorul unor "unelte", pe iPhone putem doar privi animatia, cun clip video ce poate fi downloadat pe computer si vizualizat prin sincronizare prin iTunes cu iPhone sau iPod Touch.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×