BlackBerry Kopi, un model cu QWERTY care nu va vedea lumina zilei apare În noi imagini

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 924 ori
<b>BlackBerry Kopi, un model cu QWERTY care nu va vedea lumina zilei apare În noi imagini</b>Există câteva prototipuri de telefoane care au apărut de-a lungul anilor pe web sub formă de imagini, fără speranța că ele vor vedea lumina zilei. Printre ele se număra atât un terminal Sony cu Windows Phone, cât și acest BlackBerry Kopi de...

Există câteva prototipuri de telefoane care au apărut de-a lungul anilor pe web sub formă de imagini, fără speranța că ele vor vedea lumina zilei. Printre ele se număra atât un terminal Sony cu Windows Phone, cât și acest BlackBerry Kopi de mai jos.

Primele imagini cu Kopi au apărut luna trecută, iar acum acest model low end își face apariția din nou. De această dată nu vedem doar carcasa, ci întregul produs. El aduce puțin cu BlackBerry Q5 ca design și integrează un display pătrățos de 3.2 inch, plus o tastatură full QWERTY sub el. Handsetul vine cu o baterie înlăturabila cu capacitate de 2100 mAh, destul de OK pentru un model low end.

BlackBerry Kopi, un model cu QWERTY care nu va vedea lumina zilei apare În noi imagini

Ca design acest telefon nu surprinde în mod deosebit, iar materialele din care e fabricat sunt unele ieftine. în zona din spate descoperim o textură granulată, probabil pentru aderenta mai bună și pentru eliminarea amprentelor și murdăriei. Ar fi avut succes un astfel de handset dacă ajungea în magazine?

BlackBerry Kopi, un model cu QWERTY care nu va vedea lumina zilei apare În noi imagini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×