Echipa de vânzări Apple se teme de Încetinirea creșterii iPhone din cauza lui Android

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.227 ori
<b>Echipa de vânzări Apple se teme de Încetinirea creșterii iPhone din cauza lui Android</b>De când am aflat că de fapt insuccesul lui iPhone 5c ar putea fi o conspirație sub formă de articole mincinoase în presă online, e greu să mai cred o știre cu tentă negativă legată de Apple. Aparent azi aflăm că echipa de vânzări a...

De când am aflat că de fapt insuccesul lui iPhone 5c ar putea fi o conspirație sub formă de articole mincinoase în presă online, e greu să mai cred o știre cu tentă negativă legată de Apple. Aparent azi aflăm că echipa de vânzări a companiei din Cupertino s-ar teme de Android și de încetinirea creșterii lui iPhone.

Se pare că îngrijorarea e cauzată de modelele Android cu ecran mare și preț scăzut, conform unui document intern care și-a făcut apariția oficial în timpul procesului Apple vs Samsung. Documentul provine chiar de la departamentul vânzări, care declară că iPhone ar putea înregistra o scădere a volumului de modele livrate, din cauza concurenței sub formă de modele Android cu ecran mare.

E interesant de menționat și că Apple a descoperit că rivalii săi și-au îmbunătățit și ecosistemele, cum se afirmă în același document. E vorba probabil de Android mai degrabă decât de Windows Phone, care duce în continuare lipsa de jocuri de exemplu. Un alt aspect care deranjează Apple este cantitatea "obscenă" de bani cheltuita pe advertising și promovare in cazul rivalilor săi.

Această îngrijorare nu se poate manifesta decât în 2 moduri: lansarea unui telefon cu ecran mare și cheltuieli mai mari pe reclame. Se va conforma Apple trendului?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×