BlackBerry lansează un asistent virtual În genul lui Siri și Cortana

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 571 ori
<b>BlackBerry lansează un asistent virtual În genul lui Siri și Cortana</b>în vara lui 2012, cu câteva luni înainte ca BlackBerry 10 OS să fie lansat aflăm că BlackBerry pregătește și un asistent virtual în genul lui Siri. De atunci nu am mai auzit mare lucru despre această inițiativă, care își face din nou...

în vara lui 2012, cu câteva luni înainte ca BlackBerry 10 OS să fie lansat aflăm că BlackBerry pregătește și un asistent virtual în genul lui Siri. De atunci nu am mai auzit mare lucru despre această inițiativă, care își face din nou apariția astăzi. Numele său este BlackBerry Assistant.

Aplicația poate să îi spună utilizatorului ce este trending pe Twitter și să îi citească mailurile și calendarul. BlackBerry Assistant va învăța din obiceiurile utilizatorului și poate citi mailurile importante atunci când vă aflați la volan, pentru a nu fi distrași. îi puteți comanda asistentului să marcheze un email drept necitit, astfel încât să îl puteți reciti mai târziu și puteți și să setați un reminder fără să părăsiți pagina pe care vă aflați.

BlackBerry Assistant

Pe lângă aceste funcții, ne așteptăm și la obișnuitele comenzi pe care le asociem și cu Siri, Cortana și Google Now. Mă gândesc aici la deschiderea de aplicații, playback de melodii, căutare pe web și poate și aspectul conversațional. BlackBerry Assistant va sosi începând cu BlackBerry 10.3, deci probabil odată cu BlackBerry Passport. Deocamdată nu avem o listă negru pe alb cu funcțiile acestui asistent, dar el sună interesant în acest moment.

Să vedem dacă va fi și rapid și prietenos cu utilizatorul.

BlackBerry lansează un asistent virtual În genul lui Siri și Cortana

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×