BlackBerry London - imagine nouă scăpată pe web

1.313 ori
<b>BlackBerry London - imagine nouă scăpată pe web</b>Este un telefon din portofoliul RIM de care s-a tot auzit până acum și bănuiesc că va fi prezentat oficial în viitorul apropiat. Rulează pe BlackBerry 10 și imaginea ajunsă pe web face parte dintr-o prezentare a terminalului. &nbsp; BlackBerry...

Este un telefon din portofoliul RIM de care s-a tot auzit până acum și bănuiesc că va fi prezentat oficial în viitorul apropiat. BlackBerry London rulează pe BlackBerry 10 și imaginea ajunsă pe web face parte dintr-o prezentare a terminalului.

BlackBerry London

Nu aduce ca design cu niciun alt smartphone BlackBerry din piață. Te duce cu gândul la telefoane cu Android. Pare a fi foarte subțire, un telefon slim ce intră în ton cu Samsung Galaxy S II, Motorola RAZR, s.a.m.d.

Camera foto este însoțită de un blitz LED. Va ajunge în piață până la sfârșitul lui 2012, împreună cu sistemul de operare în care noul CEO Thorsten Heins și-a pus speranțe, unele foarte mari și anume de a lupta de la egal la egal cu Android, iOS și Windows Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×