Nu e o păcăleală! Tăticul PlayStation, Kaz Hirai devine CEO Sony de pe 1 aprilie!

1.372 ori
<b>Nu e o păcăleală! Tăticul PlayStation, Kaz Hirai devine CEO Sony de pe 1 aprilie!</b>L-am admirat întotdeauna pe Kazuo Hirai pentru felul în care a condus divizia de gaming de la Sony și iată că în aceste momente în care Sony își decide viitorul în segmentul mobil, Hirai preia frâiele întregii companii. Astfel, aflați că...

L-am admirat întotdeauna pe Kazuo Hirai pentru felul în care a condus divizia de gaming de la Sony și iată că în aceste momente în care Sony își decide viitorul în segmentul mobil, Hirai preia frâiele întregii companii. Astfel, aflați că domnul din imagine va prelua funcția de CEO și președinte de pe 1 aprilie și nu, nu este o păcăleală.

Kaz îl va înlocui pe Howard Stringer, actualul CEO Sony, care va prelua rolul de director al comitetului de conducere Sony. Hirai are 51 de ani și este în acest moment președintele Sony Computer Entertainment, meritul său major fiind evoluția segmentului de gaming de la Sony în ultimii ani. Născut în Tokyo în 1960, Hirai și-a început cariera la Sony Music, urmând să ajungă la divizia de gaming Sony în august 1995. în 1997 el termina deja primul său joc video, ajungând în cele din urmă să conducă Sony Computer Entertainment.

Acest domn elegant, mereu prezent la lansările Sony în cămăși impecabile a avut un rol crucial în pătrunderea consolei PlayStation în SUA și evoluția sa chiar și într-un teritoriu inamic, dominat de Xbox. Reclamele PlayStation integrate în sporturile populare în SUA prin NBA, NFL, NHL și NASCAR sunt toate ideile sale. Trecerea lui Kazuo Hirai la conducerea Sony reprezintă și o revenire la tradiție, deoarece Stringer a fost primul CEO non-japonez pentru Sony, iară acum compania primește un nou boss născut în Japonia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×