HTC One (M8 Eye) Își face apariția Într-o primă randare pentru presă

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.292 ori
<b>HTC One (M8 Eye) Își face apariția Într-o primă randare pentru presă</b>După cum bine știm, în acest moment, cei de la HTC lucrează la un nou terminal numit HTC Eye, device care spre deosebire de One M8, va aduce la pachet un senzor foto DUO de 13 megapixeli și nu unul de 4 ultrapixeli ca în prezent. De asemenea, vom...

După cum bine știm, în acest moment, cei de la HTC lucrează la un nou terminal numit HTC Eye, device care spre deosebire de One M8, va aduce la pachet un senzor foto DUO de 13 megapixeli și nu unul de 4 ultrapixeli ca în prezent. De asemenea, vom beneficia și de acel senzor secundar ce ne va ajuta la alegerea punctului de focus după realizarea fotografiilor.

Astăzi, prin intermediul contului @evleaks de pe platforma de socializare Weibo (cont despre care am aflat că ar fi oferit cuiva în administrare de către celebrul leakster Evan Blass), putem arunca o privire asupra unei prime randări pentru presă cu terminalul în cauză care se numește oficial HTC One (M8 Eye).

Din câte putem observa, la capitolul design, M8 Eye nu diferă mai deloc de modelul flagship de anul acesta, schimbările fiind întâlnite în interior. Deși anterior am aflat că HTC ar putea lansa și un alt model numit One Life, ne așteptăm ca acesta să nu fie lansat prea curând pe piață. Rămâne de văzut dacă în cadrul evenimentului de pe 8 octombrie HTC va anunța oficial smartphone-ul M8 Eye, sau dimpotrivă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×