BlackBerry Mercury ar putea avea aceeaşi cameră ca şi Google Pixel

1.859 ori
<b>BlackBerry Mercury ar putea avea aceeaşi cameră ca şi Google Pixel</b>BlackBerry îşi va aduce primul flagship veritabil din epoca TCL la MWC 2017, iar azi apar detalii proaspete despre acest model cunoscut ca Mercury. Aparent el are un senzor de cameră foto împrumutat de la Google Pixel.

BlackBerry îşi va aduce primul flagship veritabil din epoca TCL la MWC 2017, iar azi apar detalii proaspete despre acest model cunoscut ca Mercury. Aparent el are un senzor de cameră foto împrumutat de la Google Pixel.

BlackBerry Mercury a primit un hands-on  în spatele uşilor închise la CES 2017, iar azi aflăm de la o sursă de încredere, zvonacul Roland Quandt şi cum stăm cu dotările sale. Aparent TCL ar fi inclus în spate un senzor Sony IMX378. Acesta este un senzor de 12 MP, cu capacitate de captură video 4K şi îl găsim pe Google Pixel şi Pixel XL, producând rezultate excelente. Acele modele au obţinut rezultate de top la testele foto DxOMark, iar Pixel XL a dominat si testele foto Mobilissimo.ro.

BlackBerry Mercury are un senzor de cameră foto împrumutat de la Google Pixel

Cei care au pus mâna pe Mercury la CES au ţinut să îi laude camera, deci potenţialul de pe Pixel rămâne valabil. Quandt afirmă şi că vom primi o cameră frontală de 8 MP, produsă de Samsung sau Omnivision. Telefonul are procesor Snapdragon 821, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi un ecran Full HD de 4.5 inch. Aduce şi o tastatură fizică QWERTY ce suportă şi funcţii touch precum scrolling în paginile web.

Să vedem în ce măsură se transfera şi stabilizarea electronică excelentă a lui Pixel pe Mercury...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×