Telefon prietenos cu săpunul: el este "rafre" un model Kyocera lansat în Japonia (Video)

1.824 ori
<b>Telefon prietenos cu săpunul: el este "rafre" un model Kyocera lansat în Japonia (Video)</b>Japonia e ţara unde sunt la modă charm-urile mai grele decât telefonul, modelele cu clapetă şi ecranele cu muchii inexistente şi de acolo vine şi Kyocera rafre, handset ce poate fi spălat cu gel de dus, şampon sau săpun.

Din Japonia vin dacă nu cele mai evoluate telefoane, atunci cu siguranţă cele mai trăznite. Japonia e ţara unde sunt la modă charm-urile mai grele decât telefonul, modelele cu clapetă şi ecranele cu muchii inexistente şi de acolo vine şi Kyocera rafre, handset ce poate fi spălat cu gel de dus, şampon sau săpun.

Evident, produsul e destinat în exclusivitate pieţei nipone şi nici măcar nu e primul de genul. E de fapt a doua generaţie de telefon care se poate spăla cu săpun, urmaşul celui prezentat la MWC 2016. Un avantaj al faptului că putem clăti acest device şi să aplicăm şi săpun e că putem curăţa terminalul dacă ne scapă pe jos şi îl murdărim de noroi să zicem.

Kyocera rafre

Kyocera va vinde acest telefon prin operatorul KDDI, iar pe lângă atributul de mai sus, vine şi cu recunoaştere a gesturilor şi e destul de rezistent şi la contacte mai dure. Va fi disponibil din martie, pe alb, roz sau albastru. O funcţie interesantă este o aplicaţie specială de gătit ce poate fi controlată cu gesturi ale mâinilor, realizate in aer, fara a atinge ecranul. În privinţa dotărilor, aflaţi că primim o cameră de 13 MP în spate, frontală de 5 MP, baterie de 3000 mAh, 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

Rulează Android 7.0 Nougat şi foloseşte un engine special de procesare a imaginii, cunoscut ca AINOS şi destinat fotografiilor low light.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×