Microsoft revine la Windows RT?! Indicii interne arată că lucrează la un Win 10 "light"

2.207 ori
<b>Microsoft revine la Windows RT?! Indicii interne arată că lucrează la un Win 10 "light"</b>Aş numi asta "ciudăţenia zilei", dar e greu să mai consideri ceva ciudat legat de Microsoft în ziua de azi. Se pare că Microsoft ar lucra la un fel de varianta "light" de Windows 10, o ediţie nouă care aminteşte de Windows RT.

Aş numi asta "ciudăţenia zilei", dar e greu să mai consideri ceva ciudat legat de Microsoft în ziua de azi. Se pare că Microsoft ar lucra la un fel de varianta "light" de Windows 10, o ediţie nouă care aminteşte de Windows RT.

Totul vine de la surse ce afirmă că au descoperit un nou SKU Windows 10, cunoscut la nivel intern drept Cloud Shell. Detaliile sunt cam limitate în acest moment, ce e drept, deci putem doar specula. Cloud Shell ar putea avea legătură cu CShell, următorul shell modular pentru Windows 10, dar nici asta nu e sigur. Având în vedere că Windows 10 va sosi în varianta full pe ARM, e posibil ca o variantă mai "light" a sa să existe.

Windows 10 Cloud ar putea fi de fapt doar Windows 10 Mobile, dar într-o variantă pentru laptopuri sau tablete să zicem, unele cu specificaţii foarte modeste, practic rivali pentru Chromebook-uri. Şi dacă vreţi o speculaţie şi mai şi, cum vă suna ideea unui OS rulat complet din cloud, fără plată şi foarte "light"? Aceasta e doar o teorie proprie şi care vine la bătaie cu Chrome OS de altfel...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×