BlackBerry Mercury primeşte un hands on cu uşile închise la CES 2017, deşi nu va fi anunţat acolo; Iată primele impresii (Video)

2.628 ori
<b>BlackBerry Mercury primeşte un hands on cu uşile închise la CES 2017, deşi nu va fi anunţat acolo; Iată primele impresii (Video)</b>Am primit recent confirmarea că există un BlackBerry Mercury şi el avea toate şansele să fie prezentat oficial la CES 2017, până azi cel puţin. Azi am aflat că el nu va fi anunţat în Las Vegas şi în acelaşi timp am văzut un hands on cu un prototip..

Am primit recent confirmarea că există un BlackBerry Mercury şi el avea toate şansele să fie prezentat oficial la CES 2017, până azi cel puţin. Azi am aflat că el nu va fi anunţat în Las Vegas şi în acelaşi timp am văzut un hands on cu un prototip realizat de YouTuber-ul MrMobile.

După cum ştiţi deja telefoanele cu branding BlackBerry sunt acum produse de chinezii de la TCL, iar Mercury ar fi unul dintre primele produse de după aceasta confirmare a parteneriatului (desi si modelele DTEK aveau aceeaşi origine). Mercury are o tastatură full QWERTY, dar care suporta şi touch, pentru a face scroll prin liste şi prin text. Aflăm că noul venit are şi Android 7.0 Nougat la bord, dar cu extra funcţii de securitate şi productivitate.

La bord găsim şi port USB Type-C, iar corpul e fabricat din metal şi cauciuc. Deşi nu avem o listă clară de dotări, zvonurile afirmă că vom vedea aici un procesor Qualcomm Snapdragon 821, 4 GB RAM, 64 GB stocare, ecran Full HD de 4.5 inch şi o cameră de 13 MP în spate, plus cameră de 8 MP frontală. De remarcat şi că Mercury nu e numele final al produsului, iar butonul Space protuberant ne intrigă, având un scanner de amprente integrat.

MrMobile afirmă că tastatura are un feedback excelent, mai bun decât la modelul Priv. Probabil aflăm mai multe la MWC dacă nu la CES.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×