BlackBerry Messenger (BBM) disponibil acum și pentru Windows Phone În varianta beta

561 ori
<b>BlackBerry Messenger (BBM) disponibil acum și pentru Windows Phone În varianta beta</b>Iată că începând de astăzi, celebrul client de mesagerie BlackBerry Messenger (BBM) va ajunge și pentru terminalele ce rulează platforma Windows Phone. Aflăm că această aplicație a sosit ca urmare a unei colaborări dintre Microsoft și...

Iată că începând de astăzi, celebrul client de mesagerie BlackBerry Messenger (BBM) va ajunge și pentru terminalele ce rulează platforma Windows Phone. Aflăm că această aplicație a sosit ca urmare a unei colaborări dintre Microsoft și BlackBerry.

Bryan Biniak, vice președinte și manager general în cadrul departamentului Developer Experience Microsoft a declarat faptul că în acest moment compania are în plan ca multe aplicații populare să sosească și pentru platforma Windows Phone, o astfel de aplicație fiind și BBM, un client de mesagerie foarte ușor folosit care va ajunge în varianta finală în lunile imediat următoare.

BlackBerry Messenger (BBM) disponibil acum și pentru Windows Phone În varianta beta

După cum putem remarca din capturile de ecran de mai sus, aplicația BBM destinată platformei Windows Phone adoptă un design simplist foarte atractiv care ne va oferi o experiență de utilizare mai facilă. Până când varianta finală BBM va sosi, puteți descărca deaici versiunea beta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×