Pictograme din BlackBerry 10 ajung pe web; Iată-i noile iconuri!

1.181 ori
<b>Pictograme din BlackBerry 10 ajung pe web; Iată-i noile iconuri!</b>BlackBerry 10 OS are parte de multă acoperire din partea presei tech în ultima vreme, fiind prezent într-o multitudine de imagini, capturi de ecran și fotografii hands on, iar astăzi avem încă un detaliu din această platformă. Tocmai au ajuns pe...

BlackBerry 10 OS are parte de multă acoperire din partea presei tech în ultima vreme, fiind prezent într-o multitudine de imagini, capturi de ecran și fotografii hands on, iar astăzi avem încă un detaliu din această platformă. Tocmai au ajuns pe web imagini cu pictograme pentru iconurile lui BlackBerry 10 OS.

Se observase încă din primele capturi de ecran cu acest OS că vom avea iconuri destul de mari la dispoziție și deși la prima vedere ele arăta bine, există și unele pictograme învechite. Spre exemplu cele pentru foldere și alte câteva îmi amintesc de Symbian, ceea ce nu e un compliment. Ei bine dacă precedentele capturi indicau prezența unor iconuri prea mari, acestea pe care le vedeți aici au fost micșorate, deci dezvoltatorii și inginerii software chiar ascultă de feedback-ul publicului.

Blogul dezvoltatorilor BlackBerry afirma că iconurile au fost scalate de la 150 x 150 la 114 x 114, ceea ce înseamnă că ele vor arăta și ceva mai clar și va scădea pixelarea lor. De remarcat și faptul că aplicațiile de tableta PlayBook trebuie scalate la nivel superior față de 86 x 86, ceea ce ar putea duce la pixelare, dacă nu e realizat cu atenție acest proces. A început numărătoarea inversă pentru lansarea lui BB 10 din ianuarie. îi dați vreo șansă?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×