CEO-ul BlackBerry ne prezintă primul smartphone cu Android al companiei într-un clip hands-on

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.813 ori
<b>CEO-ul BlackBerry ne prezintă primul smartphone cu Android al companiei într-un clip hands-on</b>După o lungă perioadă de speculații, ieri am aflat faptul că BlackBerry va lansa &icirc;ntr-adevăr un smartphone cu Android, device numit Priv. La scurt timp de la acest anunț, John Chen, CEO-ul companiei canadiene, a oferit un interviu postului de...

După o lungă perioadă de speculații, ieri am aflat faptul că BlackBerry va lansa într-adevăr un smartphone cu Android, device numit Priv. La scurt timp de la acest anunț, John Chen, CEO-ul companiei canadiene, a oferit un interviu postului de televiziune BNN, moment în care și telefonul și-a făcut apariția.

Într-un clip de aproape 3 minute, John Chen ne-a prezentat design-ul device-ului, dar și un pic din partea software încă nepusă la punct pentru moment. Vedem cât de rapid și lin culisează slide-ul unde este poziționată tastatura qwerty, dar și ecranul de 5.5 inch cu margini rotunjite în stil Galaxy S6 Edge. De asemenea, nu putem să nu observăm și mica bâlbă a CEO-ului BlackBerry de la secunda 27, în care acesta pare a nu știi cum să utilizeze smartphone-ul cu Android tocmai prezentat.

După cum și acesta menționează, BlackBerry Priv va sosi cu toate “bunățățile” în materie de specificații tehnice, printre acestea numărându-se și ultimul procesor lansat pe piață de către Qualcomm. Acest smartphone ar putea sosi pe piață spre sfârșitul acestui an, tocmai la timp pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și desigur al sezonului de cumpărături.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×