BlackBerry Bold Touch - iată și imagini cu telefonul cu ecran touch și tastatură QWERTY

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 3.310 ori
<b>BlackBerry Bold Touch - iată și imagini cu telefonul cu ecran touch și tastatură QWERTY</b>Cunoscut și drept Monaco/Monza, BlackBerry Bold Touch este o combinație inedită dintre un ecran touch destul de mare și o tastatură QWERTY de asemenea spațioasă. Smartphone-ul a fost pentru prima oară descoperit în februarie și arată mai bine...

Cunoscut și drept Monaco/Monza, BlackBerry Bold Touch este o combinație inedită dintre un ecran touch destul de mare și o tastatură QWERTY de asemenea spațioasă. Smartphone-ul a fost pentru prima oară descoperit în februarie și arată mai bine decât ne-am fi așteptat atunci când el era doar un concept. Iată imaginile rezultate din experiența hands-on a celor de la Boy Genius Report:

Bold Touch vine cu o nouă baterie dezvoltată de RIM, una care sperăm să ne ofere o durată de funcționare la fel de impresionantă ca și tableta PlayBook a aceleiași companii, dacă se poate. în ce privește lansarea, handsetul ar trebui să vadă lumina zilei în această vară, cel mai probabil în iunie sau iulie.

BlackBerry Bold Touch - iată și imagini cu telefonul cu ecran touch și tastatură QWERTY

Smartphone-ul cântărește 130 de grame, ceea ce îl face destul de voluminos și măsoară 10.5 mm în grosime. în partea sa din spate se află o cameră de 5 megapixeli, în vreme ce restul specificațiilor includ un ecran touch de 2.8 inchi, cu rezoluție VGA. Camera este capabilă de captură video 720p HD, zoom digital 4G și vine cu stabilizator de imagine.

Acest model BlackBerry folosește un procesor de 1.2 GHz și cel mai probabil rulează BB OS 6.1.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×