BlackBerry Oslo are parte de prima scăpare într-o imagine oficială, soseşte în iunie

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 889 ori
<b>BlackBerry Oslo are parte de prima scăpare într-o imagine oficială, soseşte în iunie</b>A trecut ceva vreme de la ultima scăpare legată de BlackBerry, cam de c&acirc;nd am văzut acel prototip la MWC 2015. Ei bine, azi aruncăm o privire asupra aşa numitului BlackBerry Oslo, un nou model de handset cu dotări atractive, ce va fi lansat...

A trecut ceva vreme de la ultima scăpare legată de BlackBerry, cam de când am văzut acel prototip la MWC 2015. Ei bine, azi aruncăm o privire asupra aşa numitului BlackBerry Oslo, un nou model de handset cu dotări atractive, ce va fi lansat în iunie.

Terminalul ar fi fost la rândul său prezentat la MWC fără prea mare tam tam. El va debuta pe 30 iunie 2015 şi va include un display LCD cu rezoluţie de 1440 x 1440 pixeli. La bord se vor afla şi o cameră principală de 13 MP şi una secundară de 2 MP, plus o baterie de 3450 mAh. Handsetul va rula BlackBerry OS 10.3.2 şi dotările sale amintesc mult de cele ale lui Passport.

Sursa acestei scăpări a promis că are mult mai multe informaţii şi imagini HD, dar le va publica în zilele viitoare. Oslo va fi lansat ca un terminal cu suport pentru conectivitate internaţională şi pare a adopta o carcasă metalică şi un format destul de lat, în stil Passport.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×