OnePlus postează o invitaţie misterioasă pe Facebook; Suntem invitaţi să vedem ceva nou pe 20 aprilie

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 868 ori
<b>OnePlus postează o invitaţie misterioasă pe Facebook; Suntem invitaţi să vedem ceva nou pe 20 aprilie</b>Deşi suntem departe de lansarea lui OnePlus Two, din c&acirc;te ştim, se pare că totuşi OnePlus pregăteşte ceva nou. Compania a postat un teaser misterios pe Facebook, prin care ne invită să descoperim ceva nou pe 20 aprilie. &nbsp; &Icirc;n...

Deşi suntem departe de lansarea lui OnePlus Two, din câte ştim, se pare că totuşi OnePlus pregăteşte ceva nou. Compania a postat un teaser misterios pe Facebook, prin care ne invită să descoperim ceva nou pe 20 aprilie.

În ultimele zile s-a zvonit că pe lângă OnePlus Two, care ar trebui să vină la toamnă vom vedea şi un model cu dotări mai modeste lansat în acest an. Poate fi vorba de un fel OnePlus Lite, cu preţ ultra accesibil, sau o gamă nouă de produse. Nu excludem o pereche de căşti, accesorii, poate chiar o brăţară de fitness, un smartwatch, un televizor sau o tabletă.

Dacă luăm ad literam teaserul, atunci poate fi vorba de "invitaţii". Fie se vor da invitaţii multiple la liber pentru terminalele OnePlus, sau poate chiar unele în avans pentru OnePlus Two. Care dintre teorii vi se pare cea mai probabilă? Unii utilizatori de pe Facebook glumesc deja, afirmând că "dacă pentru OnePlus One a fost nevoie de o invitaţie, poate pentru OnePlus Two vor trebui două".

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×