BlackBerry Passport listat de către QuickMobile la pre-comandă; costă 2.599 lei În versiunea cu 32 GB

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.235 ori
<b>BlackBerry Passport listat de către QuickMobile la pre-comandă; costă 2.599 lei În versiunea cu 32 GB</b>QuickMobile este din nou și astăzi în centrul atenției, asta după ce inițial am remarcat faptul că noile produse Nexus 6 și Nexus 9 sunt disponibile la pre-comandă. Acum, un alt terminal ce a făcut destul de multă vâlvă în mediul online, și...

QuickMobile este din nou și astăzi în centrul atenției, asta după ce inițial am remarcat faptul că noile produse Nexus 6 și Nexus 9 sunt disponibile la pre-comandă. Acum, un alt terminal ce a făcut destul de multă vâlvă în mediul online, și anume BlackBerry Passport, este la rândul său listat spre pre-comandă.

Astfel, cei care își doresc un telefon cu adevărat ieșit din comun pot alege acest terminal pătrățos care costă 2.599 lei în versiunea de culoare negră ce oferă 32 GB spațiu intern de stocare și conectivitate LTE 4G.

BlackBerry Passport listat de către QuickMobile la pre-comandă; costă 2.599 lei În versiunea cu 32 GB

Printre dotările acestui device regăsim un display de IPS LCD de 4.5 inch cu rezoluție 1440 x 1440 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un slot microSD, difuzoare stereo și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×