Încă o serie de teasere pentru Allview X2 Soul Mini, de această dată cu cifre incluse

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.335 ori
<b>Încă o serie de teasere pentru Allview X2 Soul Mini, de această dată cu cifre incluse</b>Am realizat deja o serie de materiale legate de teaserele dedicate lui Allview X2 Soul Mini, un telefon care se anunță ultraslim și destinat publicului feminin. Acest device are parte astăzi de două noi teasere, pe care le vedeți mai jos. &nbsp;...

Am realizat deja o serie de materiale legate de teaserele dedicate lui Allview X2 Soul Mini, un telefon care se anunță ultraslim și destinat publicului feminin. Acest device are parte astăzi de două noi teasere, pe care le vedeți mai jos.

Handsetul oferă până la 11 ore de ore de convorbire, conform unuia dintre teasere, dar și până la 8 ore de playback video HD și până la 200 de ore de funcționare în standby. De asemenea a fost reconfirmat panoul AMOLED al ecranului acestui device, care va avea cel mai probabil o diagonală de 4.8 inch. Cu câteva zile în urmă se confirmă și funcția Charm Cam, care folosind camera frontală vă permitea să "machiați" virtual o domnișoară, editând live o fotografie.

Încă o serie de teasere pentru Allview X2 Soul Mini, de această dată cu cifre incluse

Noul venit va avea conform teaserelor și o carcasă albă cu margini aurii, iar dotările sale vor include o cameră frontală de 5 MP, 1 GB RAM, 16 GB stocare și o cameră principală de 8 megapixeli. Avem la dispoziție și o baterie de 2100 mAh și un procesor Snapdragon 400, iar Android 4.3 este platforma software aici. șansele sunt foarte mari ca Allview X2 Soul Mini să debuteze la începutul săptămânii viitoare, probabil marți.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×