XOLO One este un nou smartphone din India, cu preț accesibil și cu promisiunea că va rula Android 5.0

Autor:  | Publicat în:  Xolo 759 ori
<b>XOLO One este un nou smartphone din India, cu preț accesibil și cu promisiunea că va rula Android 5.0</b>XOLO profită de debutul lui Android 5.0 Lollipop în această săptămână pentru a lansa handsetul XOLO One, care în ciuda numelui nu are legătură cu Android One. El este un terminal Android cu preț accesibil și cu promisiunea că va rula Android...

XOLO profită de debutul lui Android 5.0 Lollipop în această săptămână pentru a lansa handsetul XOLO One, care în ciuda numelui nu are legătură cu Android One. El este un terminal Android cu preț accesibil și cu promisiunea că va rula Android 5.0 la un moment dat.

El costă doar 107 dolari și vine cu un display de 4.7 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli și panou IPS. Avem la bordul său un procesor quad core MediaTek MT6528 de 1.3 GHz, 1 GB RAM și o baterie de 1700 mAh. Terminalul vine cu o cameră de 5 megapixeli, camera frontală VGA, Android 4.4.2 ca OS și conectivitate 3G. Avem parte și de suport dual SIM, plus 8 GB stocare internă, slot microSD și WiFi.

XOLO One oferă evident suport Bluetooth și GPS și are parte de un finisaj ce imita pielea în zona din spate. Produsul va sosi pe alb, maron, negru și roșu, iar el nu arată rău pentru suma mică plătită pentru el. Rețineți că între timp XOLO pregătește și modele de telefoane Android One.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×