BlackBerry Pearl 9100 fotografiat de Crackberry.com

1.812 ori
<b>BlackBerry Pearl 9100 fotografiat de Crackberry.com</b>Un nou terminal BlackBerry a scapat recent pe web, modelul Peal 9100 fiind surprins intr-o serie de imagini de catre cei de la Crackberry.com. Avem de-a face cu un handset 3G, o versiune noua a smartphone-urilor din seria BlackBerry Pearl 81xx. Puteti...

Un nou terminal BlackBerry a scapat recent pe web, modelul Peal 9100 fiind surprins intr-o serie de imagini de catre cei de la Crackberry.com.

Avem de-a face cu un handset 3G, o versiune noua a smartphone-urilor din seria BlackBerry Pearl 81xx. Puteti chiar considera acest telefon un Bold 9700 mai putin lat si a carui tastatura fizica full QWERTY a fost inlocuita cu una SureType.

In plus, BlackBerry Pearl 9100 vine cu o noua baterie si mai trebuie sa aflati ca handsetul va fi cunoscut si sub numele de cod Stratus sau Striker. Cam aici se opreste lista specificatiilor cunoscute la acest moment in cazul noului BlackBerry, dar vom updata informatiile de indata ce noi detalii vor aparea pe web.

BlackBerry Pearl 9100

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×