BlackBerry Porsche Design P'9984 "Keian" îşi face apariţia în primele imagini

1.260 ori
<b>BlackBerry Porsche Design P'9984 "Keian" îşi face apariţia în primele imagini</b>BlackBerry şi Porsche Design au colaborat &icirc;n multiple r&acirc;nduri &icirc;n ultimii ani, lans&acirc;nd modelele de lux din seria "P" şi iată că şi &icirc;n acest an ni se pregăteşte un nou handset de acest gen. Pe numele de cod "Keian" sau...

BlackBerry şi Porsche Design au colaborat în multiple rânduri în ultimii ani, lansând modelele de lux din seria "P" şi iată că şi în acest an ni se pregăteşte un nou handset de acest gen. Pe numele de cod "Keian" sau Blackberry Porsche Design P'9984, terminalul are parte azi de o scăpare, pe care o vedeţi mai jos.

Handsetul ar fi fost anunţat oficial deja la MWC 2015, odată cu roadmap-ul companiei, dar în afară de nume nu ştiam nimic despre device. Mulţi sperau că el să fie o versiune de lux a lui BlackBerry Passport şi se pare că nu au fost departe de adevăr. Imaginile pe care le vedeţi aici nu prezintă terminalul în totalitatea sa, ci doar aspecte ale designului său.

BlackBerry Porsche Design P'9984

Observăm prezenţa unei tastaturi QWERTY sub ecran şi o abordare cu design destul de lat, în genul lui Passport. Nu avem o dată de lansare sau o listă de specificaţii, dar mă aştept să primim o cameră de 13 MP aici, procesor măcar Snapdragon 801, sau poate chiar Snapdragon 805, plus 2 sau 3 GB RAM. Preţul? Evident, unul similar cu cel plătit pentru un automobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×