Cel mai original unboxing realizat vreodată are loc sub apă și Îl implică pe Sony Xperia Z3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.559 ori
<b>Cel mai original unboxing realizat vreodată are loc sub apă și Îl implică pe Sony Xperia Z3 (Video)</b>Dacă vreți unboxinguri originale, vă amintesc de cel al lui Samsung Galaxy S II, realizat în vreme ce un redactor Phone Arena era atârnat de o cordelină pe un munte. Ei bine și Sony Xperia Z3 a primit un unboxing original, unul realizat sub apă...

Dacă vreți unboxinguri originale, vă amintesc de cel al lui Samsung Galaxy S II, realizat în vreme ce un redactor Phone Arena era atârnat de o cordelină pe un munte. Ei bine și Sony Xperia Z3 a primit un unboxing original, unul realizat sub apă și prezentat mai jos.

Vă reamintesc că handsetul a fost prezentat la IFA 2014 împreună cu versiunea Sony Xperia Z3 Compact și că ambele vin cu certificare IP65/68, fiind chiar mai rezistente la apă și praf decât predecesorii lor. Ele pot rezista până la o oră în apă cu adâncime de 1.5 metri fără a avea vreo problemă de funcționare. Clipul de unboxing, cu șanse mari de a ajunge viral a fost realizat de către retailerul britanic Carphone Warehouse.

Observați cum se deformează cutia din carton, în vreme ce telefonul scapa teafăr și realizează chiar și un selfie reușit al unboxerului, cu costum de scufundări subacvatice pe el. Primele recenzii arata că Sony Xperia Z3 are o baterie cu viață lungă de funcționare, un design subțire și atractiv și performante ridicate. Următoarea provocare? Un unboxing în spațiu!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×