BlackBerry Q10 surprins În imagini, de această dată cu spate cauciucat

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.150 ori
<b>BlackBerry Q10 surprins În imagini, de această dată cu spate cauciucat</b>La finalul lunii ianuarie luăm contact pentru prima oară cu BlackBerry 10 OS și BlackBerry Z10, telefonul flagship al companiei canadiene. Tot atunci a fost anunțat și modelul BlackBerry Q10, care păstrează formatul clasic BlackBerry și include o...

La finalul lunii ianuarie luăm contact pentru prima oară cu BlackBerry 10 OS și BlackBerry Z10, telefonul flagship al companiei canadiene. Tot atunci a fost anunțat și modelul BlackBerry Q10, care păstrează formatul clasic BlackBerry și include o tastatură fizică QWERTY.

Ei bine iată că handsetul a fost surprins în noi imagini, de această dată cu un spate cauciucat. Acest capac cauciucat al bateriei seamănă cu cel al lui BlackBerry Z10 și interesant e că până acum Q10 nu arata astfel, deci nu era probabil finisat încă. Din câte țin minte, Q10 era programat pentru lansare în aprilie, în vreme ce pe Z10 îl găsim deja la mulți operatori și retaileri de pe tot continentul european.

BlackBerry Q10

De remarcat și faptul că deși acest telefon are un ecran mai mic decât Z10, el vine cu o baterie cu capacitate crescută, de 2100 mAh, față de cea de 1800 mAh de pe Z10. Vă reamintesc că BlackBerry Q10 vine cu un display 720 x 720 de 3.1 inch, slot microSD, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, camera de 8 megapixeli și procesor dual core de 1.5 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×