Noi imagini cu Samsung Galaxy S IV vin din China; Iată presupuse fotografii hands on!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.280 ori
<b>Noi imagini cu Samsung Galaxy S IV vin din China; Iată presupuse fotografii hands on!</b>înainte de toate trebuie menționat că nu putem garanta autenticitatea acestor imagini, mai ales că acest presupus Galaxy S IV pare fabricat din plastic ieftin, cel puțin în zona din spate. Imaginile hands on pe care le vedeți mai jos sunt realizate...

înainte de toate trebuie menționat că nu putem garanta autenticitatea acestor imagini, mai ales că acest presupus Galaxy S IV pare fabricat din plastic ieftin, cel puțin în zona din spate. Imaginile hands on pe care le vedeți mai jos sunt realizate cu noul terminal Samsung și îl prezintă în mâna unui norocos utilizator. Fotografiile provin de pe un forum din China.

El a realizat și câteva benchmark-uri și afirmă că acest model este unul dual SIM pentru operatorul China Unicom. Handsetul seamănă destul de mult cu Galaxy S III și Galaxy Note II, dar încă o dată ar putea fi doar un fals. știm că în China e deja împământenit obiceiul de a clona handseturi înainte ca ele să fie măcar lansate. Am văzut clone de Galaxy Note 8.0 și iPad Mini chiar și cu o lună înainte să apară oficial.

Noi imagini cu Samsung Galaxy S IV vin din China; Iată presupuse fotografii hands on!

Despre Galaxy S IV știm că va sosi cu un CPU Exynos 5 Octa, GPU MAli T678, display Super AMOLED Full HD de 4.99 inch și 2 GB RAM. în plus, va avea camera de 13 megapixeli în spate și camera frontală de 2 MP, plus Android 4.2.2 drept OS. Evident, asta dacă zvonurile se confirmă. Cât despre modelul din imagine, tind să cred că nu e cel real... Voi ce părere aveți? Vă așteptăm pe forum pentru comentarii!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×