BlackBerry se pregătește să livreze 14 milioane de unități BB10 În acest an, cu profit atins În 2014

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 780 ori
<b>BlackBerry se pregătește să livreze 14 milioane de unități BB10 În acest an, cu profit atins În 2014</b>Săptămâna trecută analiștii de la Bernstein au scăzut cotația acțiunilor companiei BlackBerry, în vreme ce alți analiști văd un viitor luminos pentru compania canadiană. BB 10 OS este acum pe terminale disponibile prin 170 de operatori în 70...

Săptămâna trecută analiștii de la Bernstein au scăzut cotația acțiunilor companiei BlackBerry, în vreme ce alți analiști văd un viitor luminos pentru compania canadiană. BB 10 OS este acum pe terminale disponibile prin 170 de operatori în 70 de țări și ar putea genera profit începând de la anul.

RBC Capital Markets, citați de către Forbes afirmă că acțiunile își vor reveni pe termen scurt, dar pe termen lung situația rămâne neclară. Compania pe care o știam drept Research în Motion va livra 3.5 milioane de unități în trimestrul 1 fiscal, conform RBC, peste estimarea precedentă de 2.75 milioane. în trimestrul 2 fiscal se va ajunge la 4 milioane, iar per total, în 2013 BlackBerry va avea 14 milioane de unități dotate cu noul său OS pe piață.

BlackBerry a avut de suferit în SUA, unde iPhone-ul și terminalele Android domina piața de smartphone-uri. Totuși, segmentul enterprise rămâne deschis pentru o bătălie la nivel înalt, cu BlackBerry având șanse să câștige această nișă. Cererea de modele cu BB 10 în departamentele IT și în companii de top este în creștere și știm cu toții că BlackBerry-urile sunt și preferatele staffurilor oamenilor politici, deci încă un segment acoperit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×