TSMC este compania aleasă pentru a produce următoarele procesoare Apple (A8, A9 și A9X), conform zvonurilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.013 ori
<b>TSMC este compania aleasă pentru a produce următoarele procesoare Apple (A8, A9 și A9X), conform zvonurilor</b>Se pare că Apple ar fi găsit deja o companie care să producă următoarele generații de procesoare pentru terminalele sale iOS și anume taiwanezii de la TSMC. Zvonurile afirmă că Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) a fost aleasă...

Se pare că Apple ar fi găsit deja o companie care să producă următoarele generații de procesoare pentru terminalele sale iOS și anume taiwanezii de la TSMC. Zvonurile afirmă că Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) a fost aleasă pentru producția lui Apple A8, A9 și A9X.

Acestea sunt generațiile viitoare de procesoare pentru terminale Apple cu iOS la bord, iar asiaticii s-au mobilizat rapid și sunt gata să înceapă producția de chipuri pe baza procesului de 20 de nanometri. Urmează apoi trecerea la 16 nanometri și la 10 nanometri cândva în viitor. Samsung a fost până acum producătorul chipurilor Apple din Seria A, încă de la modelul A4 de pe primul iPad. Totuși, din cauza bătăliilor legale între cele două companii, Samsung a început să conteze mai puțin ca furnizor de componente și au scăzut și comenzile pentru panouri ale display-urilor.

LG Display și Sharp au fost alese, deși Samsung furnizează încă o bună parte din panourile necesare. Se pare că negocierea cu TSMC are loc de ceva vreme, iar singurele temeri legate de noul partener au de-a face cu capacitatea sa de a face față volumului uriaș pe care Apple îl va solicita. Parteneriatul va debuta cu chipuri Apple A8 produse în luna iulie și va evolua în 2014.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×