Tastatura Swype pentru Symbian^3, a primit un update; Iată o demonstrație a aplicației pe Nokia N8! (Video)

3.858 ori
<b>Tastatura Swype pentru Symbian^3, a primit un update; Iată o demonstrație a aplicației pe Nokia N8! (Video)</b>Printre primele vești de astăzi s-a numărat și faptul că tastatura Swype este acum disponibilă în fază beta pe Symbian^3, ceea ce înseamnă că va trebui să testăm aplicația și pe telefonul Nokia N8 pe care îl avem în redacție. Cum a...

Printre primele vești de astăzi s-a numărat și faptul că tastatura Swype, care este disponibilă în fază beta pe Symbian^3, a primit un update. Ceea ce înseamnă că va trebui să testăm aplicația și pe telefonul Nokia N8 pe care îl avem în redacție. Cum a ieșit testul puteți vedea în clipul de mai jos. Puteți descărca Swype de aici.

Swype este una dintre tastaturile virtuale cele mai eficiente, permițând utilizatorului să scrie peste 40 de cuvinte pe minut. Aplicația este disponibilă acum în Ovi Store, cu actualizări și poate rula atât pe terminalele S60 5th Edition, cât și pe cele Symbian^3. Swype poate fi instalat via Nokia PC Suite sau de pe cardul SD, iar după instalare va trebui să resetați telefonul pentru ca softul să funcționeze.

Deocamdată limba romană nu este suportată de către Swype, care funcționează doar în mod landscape, după cum se vede și în demo-ul nostru. Dacă va face curioși această metodă de input, aflați că avem de-a face cu o tastatură QWERTY care vă permite să scrieți fără să fie nevoie să ridicați degetul de pe ecranul touch pentru a tasta fiecare literă. Pur și simplu veți trasa linii între literele unui cuvânt, iar algoritmul complex al lui Swype le va recunoaște.

Puteți adăuga chiar cuvinte noi dicționarului integrat, veți putea pune spații automat și opta pentru litere mari automate la început de propoziție. Mai multe detalii în clipul din acest articol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×