BlackBerry Storm 3, scapat intr-un slide care ii prezinta specificatiile

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.187 ori
<b>BlackBerry Storm 3, scapat intr-un slide care ii prezinta specificatiile</b>Daca va puneati sperantele in BlackBerry Storm 3, la capitolul design inovator si specificatii incredibile, atunci mai aveti de asteptat, deoarece o scapare recenta a dotarilor terminalului arata ca acesta este doar un Storm 2 putin upgradat. &nbsp;...

Daca va puneati sperantele in BlackBerry Storm 3, la capitolul design inovator si specificatii incredibile, atunci mai aveti de asteptat, deoarece o scapare recenta a dotarilor terminalului arata ca acesta este doar un Storm 2 putin upgradat.

Astfel, multumita unui slide care a ajuns recent pe mana site-urilor de specialitate, aflam ca noul BlackBerry Storm ruleaza BlackBerry OS 6, iar hardware-ul sau este acelasi de pe Storm 2, cu imbunatatiri pentru a suporta noul OS. Spre exemplu, cantitatea de RAM de pe terminal este dubla fata de predecesorul sau, ajungand la 512 MB.

Si camera a primit un upgrade, folosind acum un senzor de 5 megapixeli, in vreme ce conectivitatea WiFi suportata este mai nou 802.11n. Navigarea web se va realiza cu ajutorul unui browser bazat pe WebKit si mai aflam ca Storm 3 va veni cu functie de hotspot mobil 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×