BlackBerry Storm 3, scapat intr-un slide care ii prezinta specificatiile

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.102 ori
<b>BlackBerry Storm 3, scapat intr-un slide care ii prezinta specificatiile</b>Daca va puneati sperantele in BlackBerry Storm 3, la capitolul design inovator si specificatii incredibile, atunci mai aveti de asteptat, deoarece o scapare recenta a dotarilor terminalului arata ca acesta este doar un Storm 2 putin upgradat. &nbsp;...

Daca va puneati sperantele in BlackBerry Storm 3, la capitolul design inovator si specificatii incredibile, atunci mai aveti de asteptat, deoarece o scapare recenta a dotarilor terminalului arata ca acesta este doar un Storm 2 putin upgradat.

Astfel, multumita unui slide care a ajuns recent pe mana site-urilor de specialitate, aflam ca noul BlackBerry Storm ruleaza BlackBerry OS 6, iar hardware-ul sau este acelasi de pe Storm 2, cu imbunatatiri pentru a suporta noul OS. Spre exemplu, cantitatea de RAM de pe terminal este dubla fata de predecesorul sau, ajungand la 512 MB.

Si camera a primit un upgrade, folosind acum un senzor de 5 megapixeli, in vreme ce conectivitatea WiFi suportata este mai nou 802.11n. Navigarea web se va realiza cu ajutorul unui browser bazat pe WebKit si mai aflam ca Storm 3 va veni cu functie de hotspot mobil 3G.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×