Consumer Reports inca nu da unda verde lui iPhone 4

Autor:  | Publicat în:  Apple 955 ori
<b>Consumer Reports inca nu da unda verde lui iPhone 4</b>Consumer Reports este o autoritate americana care se ocupa cu recomandarea de produse consumatorilor, avand acum in vizor iPhone 4, din cauza problemelor sale cu antena. Dupa ce initial laudase handsetul, Consumer Reports si-a retras spusele, afirmand ca...

Consumer Reports este o autoritate americana care se ocupa cu recomandarea de produse consumatorilor, avand acum in vizor iPhone 4, din cauza problemelor sale cu antena. Dupa ce initial laudase handsetul, Consumer Reports si-a retras spusele, afirmand ca nu poate recomanda noul iPhone, din cauza defectelor sale.

Nici dupa conferinta de presa de pe 16 iulie, cand Apple a anuntat solutii temporare pentru rezolvarea problemelor cu semnalul de pe iPhone 4, aceasta autoritate nu poate da unda verde noului telefon. Deocamdata, Consumer Reports s-a multumit sa afirme ca apreciaza faptul ca Apple face pasi in directia rezolvarii problemelor terminalului, dar oferirea de carcase gratuite nu este decat o solutie pe termen scurt.

Va reamintim ca daca tineti un model iPhone 4 cu mana stanga, riscati sa acoperiti cu degetele partea sa stanga-jos, facand handsetul sa piarda semnalul. Cel mai probabil aceasta defectiune este una de hardware, corectata temporar prin intermediul unei carcase cauciucate. Desi Steve Jobs afirma ca doar 0.55% dintre cumparatorii de iPhone 4 s-au plans de problema, numarul este totusi destul de mare pentru a fi nevoie de o retragere a unitatilor de pe piata sau de service gratuit pentru clienti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×