Nokia 5800 XpressMusic in Romania din ianuarie, cota autohtona de piata multumitoare pentru finlandezi

2.137 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic in Romania din ianuarie, cota autohtona de piata multumitoare pentru finlandezi</b>Nokia anunta ca a atins o cota de piata in Romania similara cu cea detinuta de companie la nivel mondial, 40%, dupa cum ne informeaza Dailybusiness.ro. Finlandezii au anuntat si ca vom vedea terminalul cu touchscreen al companiei lansat recent, Nokia 5800...

Nokia anunta ca a atins o cota de piata in Romania similara cu cea detinuta de companie la nivel mondial, 40%, dupa cum ne informeaza Dailybusiness.ro. Finlandezii au anuntat si ca vom vedea terminalul cu touchscreen al companiei lansat recent, Nokia 5800 XpressMusic pe piata romaneasca din luna ianuarie a anului viitor.

Oficialii au tinut sa mentioneze si faptul ca prezenta fabricii de la Jucu in tara noastra a crescut popularitatea Nokia, si implicit vanzarile. Aflam si ca utilizatorii autohtoni devin interesati de serviciile companiei, gen Ovi.com, portal multimedia lansat si in Romania in urma cu o luna. Acesta permite backupul datelor de pe telefoanele mobile pe serverele companiei, Ovi avand peste 10.000 de utilizatori la nivel global.

Revenind la Nokia 5800 XpressMusic, acesta va sosi pe piata la un pret de 280 de euro, cu specificatiile impresionante pe care probabil deja le stiti: memorie interna de 8GB, ecran tactil, tastatura virtuala QWERTY, camera de 3.2 megapixeli si suport pentru Ovi, Flickr si Facebook. Reprezentantii Nokia au tinut sa mentioneze si faptul ca oamenii de afaceri din Romania sunt mari cumparatori de handseturi produse de finlandezi, preferate fiind modelele cu tastatura QWERTY si conectivitate la Internet.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×