BlackBerry termina procesul de restructurare, Începe procesul de creștere și recrutare

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 724 ori
<b>BlackBerry termina procesul de restructurare, Începe procesul de creștere și recrutare</b>BlackBerry a anunțat în această săptămână ca a terminat procesul de restructurare a companiei și acum începe lungul drum spre creștere. Urmează acum o perioadă de recrutări, conform celor de la Reuters, care citează un memo intern al...

BlackBerry a anunțat în această săptămână ca a terminat procesul de restructurare a companiei și acum începe lungul drum spre creștere. Urmează acum o perioadă de recrutări, conform celor de la Reuters, care citează un memo intern al companiei.

BlackBerry caută oameni în zona de dezvoltare de produse, vânzări, servicii clienți și multe altele. în ultimele luni firma canadiană a concediat angajați, a vândut din clădirile și sediile sale, dar și alte proprietăți și a schimbat modelul de business pe care îl efectuează. Restructurarea a început cu 3 ani în urmă și în această perioadă BlackBerry a pierdut 40% din forța sa de muncă.

Vânzările și cota de piață au scăzut enorm pentru această companie, care nu mai poate face față concurenței din partea celor de la Apple sau Samsung. BlackBerry a primit și ajutor de la Foxconn și de la diferite firme de investiții pentru a rămâne "în viață" în ultimul an. Săptămâna trecută BlackBerry anunța că va cumpăra Secusmart, o firmă germană specializată în soluțiile de securitate pentru mobil.

Se întrevede oare o luminiță la capătul tunelului pentru BlackBerry?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×