Salvarea BlackBerry vine din Germania! Canadienii achiziționează compania Secusmart

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 826 ori
<b>Salvarea BlackBerry vine din Germania! Canadienii achiziționează compania Secusmart</b>Deși BlackBerry pare a se afla în aceste momente pe marginea prăpastiei, iată că o mână de ajutor apare în întâmpinarea canadienilor. De curând, BlackBerry a anunțat achiziția companiei germane Secusmart, companie ce oferă soluții de...

Deși BlackBerry pare a se afla în aceste momente pe marginea prăpastiei, iată că o mână de ajutor apare în întâmpinarea canadienilor. De curând, BlackBerry a anunțat achiziția companiei germane Secusmart, companie ce oferă soluții de criptare a datelor de pe telefoanele mobile folosite de către guvernul german.

Odată cu această achiziție, BlackBerry primește o comandă de 20.000 terminale mobile din partea Ministerului de Interne din Germania, device-uri ce vor sosi la pachet cu soluția Secusmart de criptare a informațiilor stocate în cardurile microSD.

Aflăm că în acest moment, angajații din Ministerul de Interne german folosesc aproximativ 3.000 de terminale BlackBerry criptate ce dispun de carduri microSD care au rolul de hard disk extern pentru stocarea informațiilor confidențiale ce nu pot fi accesate de către hackeri. Aceste carduri microSD sunt vândute în prezent de către Secusmart la un preț de 2.000 euro.

De asemenea, ni se aduce la cunoștiință și faptul că mai multe astfel de terminale sunt livrate adesea către angajații din Guvern. Astfel, nu doar numărul mare de terminale comandate de către Ministerul de Interne german va contribui la salvarea companiei BlackBerry, ci și boost-ul de încredere dat cu această ocazie către mediile de afaceri și politice.

în felul acesta, ne putem aștepta ca BlackBerry să aibă parte de o revenire spectaculoasă pe piață, situându-se din nou în centrul atenției ca fiind compania ce garantează securitatea serviciilor oferite, domeniu care i-a consacrat de-a lungul timpului. Să fie BlackBerry pe drumul cel bun?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×