BlackBerry Thunder (9500) incorporeaza un touchscreen cu rezolutie mai buna decat iPhone

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.139 ori

Iata ca aflam noi informatii despre asa-numitul "Apple Killer", BlackBerry Thunder, un handset dotat de asemenea cu touchscreen. Numele sau oficial este BlackBery 9500, iar display-ul sau are o rezolutie mai buna decat cea a lui iPhone (360 x 480, fata de...

Iata ca aflam noi informatii despre asa-numitul "Apple Killer", BlackBerry Thunder, un handset dotat de asemenea cu touchscreen. Numele sau oficial este BlackBery 9500, iar display-ul sau are o rezolutie mai buna decat cea a lui iPhone (360 x 480, fata de 320 x 480).

BlackBerry Thunder

Thunder 9500 ruleaza OS 4.7.0, asta in vreme ce BlackBerry Bold ruleaza versiunea 4.6 a acestui sistem de operare. Pe masura ce ne apropiem de data de lansare din luna septembrie, vom primi mai multe informatii despre acest promitator handset, care va detrona iPhone-ul. Aruncand o privire pe schema designului acestui telefon, observam prezenta unei taste play/pause in partea sa superioara frontala.

Imediat sub display se afla cele 4 taste foarte utile, pe care va veti baza majoritatea actiunilor: tasta Escape, cea End/Power, tasta Send si cea Menu. De mentionat este si prezenta a 2 butoane laterale, cel din stanga alocat unei aplicatii prestabilite, iar cel din dreapta destinat controlului camerei lui BlackBerry Thunder. In cele din urma, observam ca lateral sunt prezente si portul USB, jackul pentru headset si tastele pentru reglarea volumului audio.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×