Philips X800 beneficiaza de primele recenzii - dezamagirea GPRS

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.493 ori
<b>Philips X800 beneficiaza de primele recenzii - dezamagirea GPRS</b>Primele review-uri ale telefonului Philips X800, dotat cu touchscreen, au aparut online, nu ca ar conta acum ca stim ca handsetul foloseste conectivitatea "antica" GPRS. Feature-urile sale sunt destul de atractive, fie ca vorbim despre display-ul WQVGA de...

Primele review-uri ale telefonului Philips X800, dotat cu touchscreen, au aparut online, nu ca ar conta acum ca stim ca handsetul foloseste conectivitatea "antica" GPRS.

Feature-urile sale sunt destul de atractive, fie ca vorbim despre display-ul WQVGA de 2.9 inchi, iar atuul principal al handsetului pare a fi un pret foarte scazut, cel putin pentru piata telefoanelor dotate cu touchscreen. Philips Xenium X800 suporta conectivitate tri-band GSM/GPRS, iar pe lista sa de specificatii si-a gasit loc si o camera de 2 megapixeli cu autofocus, un slot pentru carduri de memorie microSD, Bluetooth si un cititor pentru documente Office.

Cei care au testat handsetul si i-au facut primele recenzii au descoperit un alt avantaj important al sau: sensibilitatea touchscreenului si faptul ca terminalul raspunde foarte bine la comenzi. Bateria de 1250 mAh functioneaza la performante optime, iar producatorul promite pana la 850 de ore de functionare in standby si pana la 8 ore de viata a bateriei in mod convorbire.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×