BlackBerry Torch anuntat oficial, soseste in data de 12 august, la pretul de 200 dolari

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.915 ori
<b>BlackBerry Torch anuntat oficial, soseste in data de 12 august, la pretul de 200 dolari</b>Producatorul canadian de smartphone-uri RIM si operatorul american AT&T au organizat astazi o conferinta de presa, in cadrul careia au prezentat noul smartphone BlackBerry Torch. Acesta poate fi admirat in imaginea de mai jos si aflam ca va sosi pe piata...

Producatorul canadian de smartphone-uri RIM si operatorul american AT&T au organizat astazi o conferinta de presa, in cadrul careia au prezentat noul smartphone BlackBerry Torch. Acesta poate fi admirat in imaginea de mai jos si aflam ca va sosi pe piata in data de 12 august, la pretul de 200 de dolari.

Lansat in cadrul evenimentului din New York de azi, Torch (aka BlackBerry 9800) este un slider QWERTY dotat cu camera de 5 megapixeli, suport pentru conectivitate WiFi 802.11n si noua platforma BlackBerry OS 6.0. Dotarile sale includ 4 GB memorie interna, iar terminalul soseste la pachet cu un card microSD de 4 GB, 512 MB ROM si RAM, suport pentru conectivitate 3G si un display touch cu rezolutie de 480 x 360 pixeli si diagonala de 3.2 inchi.

BlackBerry Torch anuntat oficial, soseste in data de 12 august, la pretul de 200 dolari

Trackpad-ul optic clasic pentru BlackBerry-uri se afla si el la bord si trebuie mentionat ca Torch foloseste o noua functie, Media Sync, care permite utilizatorului sa sincronizeze continuturile media cu terminalul via WiFi. In plus, aflam ca noul BlackBerry suporta multitasking si o cautare universala (Universal Search), iar la capitolul browsing beneficiati de aportul tehnologiei Webkit.

BlackBerry Torch anuntat oficial, soseste in data de 12 august, la pretul de 200 dolari

Din conferinta oficiala de presa RIM aflam ca posesorii de BlackBerry-uri se vor baza pe un magazin de aplicatii numit App World, care va suporta si taxarea prin intermediul operatorului. Nici functiile de social networking nu au fost uitate, iar Torch foloseste un sistem numit Unified Social Feeds, care agrega informatii din Twitter, Facebook, Google Talk si multe alte servicii de acest gen.

Iata si 2 clipuri de prezentare pentru noul handset:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×